Guest schreef op 8 November 2009 - 10:52 #2699889
Avatar
0 berichten
Noob
Zoals je misschien gemerkt had een tijdje geleden, was de frontpage niet erg goed bijgehouden. Dit kwam helaas door een fout in onze nieuwssysteem waardoor we niks meer konden posten. Een makkelijke oplossing hiervoor was het nieuws op forum plaatsen.

Dit laatste pakte nogal goed uit, dus besloten we het forum en frontpage aan elkaar te koppelen. We hebben een beta (lees: test) nieuwssysteem waarbij het nieuws op forum automatisch op frontpage verschijnt. Het moet nog aangepast en afgewerkt worden, zoals je ziet. Aangezien je soms een debug code krijgt, maar dit gaan we zsm oplossen. Je kunt nu iig het een en ander op de frontpage zien. Dat is al heel mooi, al zeg ik het zelf!

Pagina's
We gebruikten twee systemen, een voor het nieuws, een voor de pagina's. Ze werkten beide niet meer, vermoedelijk omdat de servers waren omgezet naar Linux. Eigenlijk zou dit geen probleem moeten zijn, maar er kan dus blijkbaar wel wat fout gaan. Wees gerust, de pagina's zijn er nog wel (al dat schrijfwerk!) alleen moeten we er nog voor zorgen dat het weer werkt. Tot die tijd kunnen jullie natuurlijk alles vragen op het forum en zal ik actief nieuws blijven posten! :D

Excuses voor het ongemak ;)

Shwan
Guest schreef op 8 November 2009 - 19:41 #2699890
Avatar
0 berichten
Noob
Toevoeging;

Dit heeft te maken met het feit dat de server enkele SQL commando`s niet goed oppakt waarmee het systeem werkt. Hiermee ben ik druk bezig, zodat we binnenkort al onze pagina`s weer kunnen updaten etc. Ook gaat de nieuws sectie op de mainpage nog worden verbeterd.

Denk hierbij aan aparte blokken per nieuwspost, en niet alles in één groot blok. Maar hiervoor heb ik gekozen omdat google dan zag dat er weer activiteit op de website is. Dus vandaar. Anders duurde het nog wel een tijdje.

Stephan
Guest schreef op 26 November 2009 - 17:38 #2699891
Avatar
0 berichten
Noob
De pagina's doen het weer! Informatie moet echter nog worden aangepast, het is namelijk een beetje outdated ;)

Bovendien is de foutcode die steeds op frontpage verscheen ook allemaal verholpen.

Bedankt Stephan!
Guest schreef op 26 November 2009 - 18:09 #2699892
Avatar
0 berichten
Noob
Jeej, graag gedaan. Daarom ben ik de t3chkid.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->