ThriLLSeekA schreef op 5 May 2010 - 13:44 #2709735
Avatar
1 berichten
Noob
bannera.jpg

Wij zijn op zoek naar nieuwe spelers om wars te spelen of gewoon lekker te kanllen.

Zoek jij een clan, waar je relaxed jezelf kan zijn en denk je dat wij dat kunnen bieden.
Meld je dan aan bij ons forum:
We hebben maar een paar kleine regeltjes, om het voor ons allemaal zo makkelijk mogelijk te maken en om te zorgen dat we allemaal een beetje om het zelfde niveau zitten:

1.Leeftijd : 20 jaar en ouder
2.Respect : Respecteer alle spelers zowel van je eigen clan als van andere clans. In de game of op IRC of TS3.
3.Communicatie : Wij verwachten van iedereen dat hij/zij een headset heeft om de communicatie tijdens wars mogelijk te maken.
4.Anti-Cheat : We hebben een streng Anti-cheat beleid, dit betekend dat als wij erachter komen dat je op wat voorn manier cheat, wij jou direct uit de clan zetten en jou GUID door geven aan punkbuster (je kan dan op geen enkele server meer spelen waar PB op is geinstalleerd).

Wat bieden wij:
1. Een plezierige, gekke, maar eerlijke anti-cheating Clan
2. Gelijkheid: Niemand is anders. We maken geen onderscheid als je niet zo goed bent of dat je een man/vrouw bent of wat dan ook maar iedereen is in onze ogen gelijk.
3. Battlefield Bad Compagny 2, Ranked, 32 slots Gameserver. =NL= [MASTER] =24/7 Rush/ Conquest Ranked Server= IP:85.236.109.59:20067 Deze server streamt naar PBBans.com, Game-violation.com en GGC. Kom gerust eens testen.
4. Teamspeak3 Server. Inlog gegevens komen direct vrij zodra we je hebben toe gevoegd aan onze clan
5: Toegang tot ons gehele forum en website, met daarin handige downloads en tips voor iedereen. Zo houden we links bij van statestieken van je eigen profiel en onze clan en handige tweaks over het spel. Ook word je hier op de hoogte gebracht van het laatste nieuws, wars en andere wetenswaren.

Zoals ik al zei we spelen voornamelijk om veel plezier met elkaar te hebben en lijkt je het ook leuk om mee te doen kom dan op ons forum http://www.forum.master-clan.nl en maak een nieuw topic aan bij Recruitment met de volgende gegevens:
<Naam:>
<Leeftijd:>
<Ingame naam:>
<BattletrackerID:> indien van toepassing
<GametrackerID:> Indien van toepassing
<ClanbaseID:> Indien van toepassing
<Rank:> Niet belangrijk, maar wel leuk om te weten
<Andere games:>

greetz

[MASTER] Crew
http://www.master-clan.nl


*
ps dit is tot nu toe een NL clan, maar het kan best wezen dat in verloop van tijd andere landen aan worden toegevoegd, maar in eerste instantie blijven we lekker nederlandstalig

groeten

[alert]Gebruik de EDIT knop![/alert]

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->